Wednesday, 27 January 2021

  • Slide image one
  • Slide image two
  • Slide image three
Speciale arrangementen PDF Afdrukken E-mailadres
Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je genieten van een aantal speciale vaarten die georganiseerd worden als daar voldoende inschrijvingen voor zijn. De prijs per persoon voor de vaartochten is 8,50 euro voor volwassenen en 6,00 voor kinderen. De prijs voor groepsvaartochten is 95,00 euro ongeacht het aantal personen. Deze prijs is uitsluitend voor de vaartocht, eventuele extra's zoals diner, wijnarrangement, kersen plukken, paaseieren, enz. worden apart berekend door de partners waarmee we een samenwerking zijn aangegaan. De definitieve prijzen van de extra's worden binnenkort vastgesteld en gepubliceerd via deze website. De vaartochten kunnen geboekt worden via de VVV Wijk bij Duurstede en/of de verschillende partners die bij de vaartochten genoemd worden.
1. Kersenplukvaart
Deze vaartocht wordt, in samenwerking met een plaatselijke kersenboomgaard, georganiseerd in de weken dat de kersen rijp zijn. Kersen plukken wordt apart berekend in de betreffende kersenboomgaard.
2. Een nachtje doorhalen op de Kromme Rijn
Wordt georganiseerd midden in de zomer.
3. Dauwtrapvaart
Wordt georganiseerd in het voorjaar voor mensen die de zon willen zien opkomen.
4. Verjaardagsvaart
Je kunt ook je verjaardag op de Krommerijnder vieren. Een versierd schip en een kadootje voor de jarige.
5. Boom- en trekvaart
Een vaartocht voor sterke mannen. De Krommerijnder wordt naar en van Cothen geboomd en getrokken door de passagiers zelf. Aan het eind van het jaar wordt de snelste tijd gehonoreerd met de wisselprijs: de Gouden Krommerijnder.
6. Paaseieren zoekvaart
Wordt georganiseerd op tweede Paasdag. Langs de wal worden eieren verstopt die door de jeugdige passagiertjes mogen worden gezocht. Paaseieren worden apart berekend.
7. Vogelspotvaart
Een vaartocht met een vogelspotter die uitleg geeft over het vogelleven langs de Kromme Rijn.
8. Vaartocht met cursus honingmaken
Deze vaartocht wordt gecombineerd met een bezoek aan de Wijkse imker. Cursus honingmaken wordt apart berekend door de Wijkse imker.
9. Vaartocht met wijnarrangement
Deze vaartocht wordt georganiseerd in samenwerking met wijnhandel "Chez Paul Vins", Klooster Leuterstraat 25 in Wijk bij Duurstede. Wijnarrangement wordt apart berekend door "Chez Paul Vins".
10. Romantisch dineren op de Kromme Rijn
Dit arrangement wordt georganiseerd in samenwerking met restaurant 't Klooster, Markt 16 en Café Restaurant de Veldpoort, Veldpoortstraat 21 te Wijk bij Duurstede. Diner wordt apart berekend door restaurant 't Klooster.
Hebt u zelf ideeën? Belt u ons dan gerust op. Wij denken graag met u mee voor een speciale vaartocht.
Kaarten voor deze arrangementen zijn, na publicatie in de plaatselijke bladen, verkrijgbaar bij de VVV of via deze website.